La junta de l'Associació de Veïns de Mas Gener dimiteix per manca de confiança amb el govern

L'estancament de projectes com el de les pantalles acústiques a l'AP-7 i la cobertura de la pista ha estat "la gota que ha fet vessar el got"


Temes relacionats

Aturat el projecte de les pantalles acústiques a l'AP-7 al seu pas per Mas Gener (22/set/20)

Mas Gener es queda sense cobertura de la pista esportiva per un informe desfavorable de l'ACA (21/set/20)


  • Comparteix:

La cobertura de la pista de Mas Gener és una de les reivindicacions del veïnat / Foto: Cugat Mèdia

La cobertura de la pista de Mas Gener és una de les reivindicacions del veïnat / Foto: Cugat Mèdia

La junta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, a Mira-sol, ha decidit dimitir en bloc per discrepàncies i manca de confiança amb l'equip de govern de Sant Cugat. La decisió arriba després que l'executiu local, en l'últim ple municipal, expliqués que la cobertura de la pista del barri no tiraria endavant a causa d'un informe desfavorable de l'ACA i que el projecte de les pantalles acústiques per mitigar el soroll de l'AP-7 'no era una prioritat' per al ministeri de Foment. Des de l'entitat expliquen han perdut 'la il·lusió' i la 'credibilitat' de l'Ajuntament per continuar mirant pel bé del barri 'd'una manera tan activa'.

El fins ara president de l'associació, Josep Lluís Lolo, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que consideren que el govern "no va en la mateixa línia" que el veïnat i no ha fet prou per tirar endavant projectes "de pes" i reivindicacions històriques, com el de les pantalles acústiques, el de l'arranjament de la riera de Can Cabassa, el soterrament de la torre d'alta tensió i la cobertura de la pista. També indiquen que falten "podes generoses" dels arbres i millores de carrers i voreres.

Lolo considera que "no s'ha posat tota la carn a la graella" per part de l'executiu i que aquest "menysteniment" per les millores del barri fa que l'associació "perdi la credibilitat" per part del veïnat. Fins que no es pugui convocar una assemblea del centenar d'associats, l'actual junta continuarà en funcions.


Josep Lluís Lolo

Quan veus que els teus esforços van per millorar el barri i que de l'altra banda són tot excuses i no va en la mateixa línia que nosaltres, perds la confiança. I si perds la confiança, perds la il·lusió de fer coses, i quan perds la il·lusió, val més deixar-ho estar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

el greu problema que te l'actual equip de govern de l’ajuntament, veuen en tota critica o be discrepància, l'enemic, que els vol atacar. el dèficit de diàleg , es esfereïdor. ho be estàs amb mi , o be estàs contra meu.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 7/oct/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.