Vendrell: 'Poder reobrir les terrasses és una mica d'oxigen, però no és la solució'

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat es mostra "relativament content" que puguin tornar a treballar a partir del 23 de novembre


  • Comparteix:

Xavier Vendrell, president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Xavier Vendrell, president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'anunci de la Generalitat que el dia 23 de novembre començaran a retirar-se les restriccions per la pandèmia no ha agafat als restauradors de Sant Cugat per sorpresa. Els Gremis, com el de Sant Cugat, ja sabien que, després d'un últim esforç de 10 dies més, a partir del 23 de novembre podran reobrir les terrasses. Per a Xavier Vendrell, president del gremi local, aquesta no és la solució, però coma mínim 'ens dona una mica d'oxigen'.

"Estem contents relativament, és el principi del final, però molta gent podrà tirar endavant i altra que no", adverteix Vendrell a Cugat Mèdia, que afegeix: "Ja veurem si després de Nadal ens faran tancar un altre cop, i això seria una hecatombe per a nosaltres".

El president del Gremi sap que hi ha molta gent que està fent un esforç molt gran per no abaixar la persiana definitivament, "però n'hi ha molts que ja han llençat la tovallola". "La situació es començarà a reactivar a l'abril maig, i no tothom ho podrà aguantar", lamenta.

"Aquestes mesures et donen oxigen, però no és a salvació, és com qui han seguit oberts fent 'delivery' i 'take away'. No és la mesura més adequada per ajudar-nos, el que necessitem són ajudes directes. Els crèdits ICO ja no serveixen, no ens podem endeutar més".


Xavier Vendrell

"No és la mesura més adequada per ajudar-nos, el que necessitem són ajudes directes. Els crèdits ICO ja no serveixen, no ens podem endeutar més"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.