La Fira de Nadal i Artesans inunda el centre de Sant Cugat d'esperit nadalenc

10 parades a la plaça d'Octavià ofereix una àmplia varietat de productes artesans


  • Comparteix:

La Fira de Nadal i Artesans de Sant Cugat inunda el centre d'esperit nadalenc. Una àmplia varietat de productes artesans, des de joies fins a formatges, omplen la plaça d'Octavià amb 10 paradetes fins al 24 de desembre. La tradicional fira ofereix gran quantitat d'idees per regalar en aquestes dates, una època marcada per la Covid-19. Així i tot, els paradistes encaren les vendes amb 'il·lusió' i confiats que els santcugatencs apostaran pel comerç local.

Amb l'encesa de llums de Nadal aquest divendres també es va donar el tret de sortida a la Fira d'Artesans que, a causa de la pandèmia, s'ha adaptat per garantir la seguretat dels clients. Aforament limitat, un circuit d'un sol sentit i gel hidroalcohòlic són algunes de les mesures que han pres des de l'organització i els paradistes particularment.

Alicia, de l'associació Artesans Sant Cugat, assegura que encaren "amb il·lusió" aquesta fira i amb ganes de "portar màgia i color al poble" perquè l'esperit nadalenc "és important", tant pels més petits com pels més grans. Per la seva banda, la paradista Marta Muñoz remarca que el confinament perimetral els pot beneficiar, ja que la gent del municipi compra al comerç local. Aquest ha sigut el primer cap de setmana de la Fira de Nadal i Artesans i Muñoz assegura que "ha estat una bogeria" perquè la gent "ha sortit i ha comprat".

Tot i que el cap de setmana ha començat amb pluges, el bon temps d'aquest diumenge ha permès que la ciutadania pugui passejar per la Fira de Nadal. La santcugatenca Anna Antràs creu que, "pel que fa a seguretat", el circuit està ben muntat. Així i tot, Antràs és una gran amant de l'època nadalenca i li hauria agradat que la Fira comptés amb més parades. Assumpta Martí també ha passejat per les paradetes i recorda que aquest serà "un Nadal diferent", però que s'ha de "gaudir del que tenim en aquest moment".

Els més petits també han pogut gaudir aquest cap de setmana de música en directe. Un petit escenari al costat de la Fira de Nadal ha ofert concerts a càrrec de la companyia La Pua.

La Fira de Nadal i Artesans de Sant Cugat s'instal·la a la plaça d'Octavià fins al 24 de desembre de deu del matí a vuit del vespre. Dijous al matí no hi serà per la coincidència amb el mercadet.






Paradistes

Amb il·lusió i a intentar portar màgia i color al poble. Aquest esperit nadalenc que és important per la canalla i per tots / Ens va bé el confinament perimetral perquè ve gent del municipi a comprar-nos i és comerç local. Aquest cap de setmana ha estat una bogeria, la gent ha sortit i ha comprat.

Clientes

Han muntat molt bé les parades amb el circuit, crec que està molt bé pel que fa a seguretat. Potser agrairia més paradetes perquè a mi m'agrada molt el Nadal / És un Nadal diferent i ens hem d'acostumar. No podem fer una altra cosa que gaudir del que tenim en aquest moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.