Ioga a través de la pantalla: una oportunitat d'una necessitat de reconversió

La coreògrafa i actriu santcugatenca Yasmina Espelosín es dedica ara a les classes de ioga i, recentment les ha passat a oferir 'online'


  • Comparteix:

Yasmina Espelosín ha apostat per les classes online de ioga / Foto: Yasmina Espelosín

Yasmina Espelosín ha apostat per les classes online de ioga / Foto: Yasmina Espelosín

La coreògrafa i actriu santcugatenca Yasmina Espelosín ja fa prop d'un any que es dedica exclusivament al ioga. De fet, recentment ha estrenat un projecte d'estudi 'online' i, a banda de fer vídeos a través d'Instagram i Youtube, també imparteix 'ashtanga yoga' a través de plataformes com 'Zoom', el que li permet corregir postures i exercicis a l'alumnat.

En declaracions a Cugat Mèdia, la santcugatenca ha destacat, precisament, aquesta interacció durant les classes, que pot reduir el risc de lesió que hi ha quan es practica sense l'acompanyament d'un professor titulat. Tot i que també ho vol combinar amb les classes presencials, Espelosín reconeix que el fet de poder-ho fer des de casa és més còmode i, a més, pot arribar a fer classe a gent de tot el món. En aquest sentit, no descarta mantenir aquesta possibilitat un com s'acabi la pandèmia i les seves restriccions.

El projecte, però, no acaba aquí. A més d'aquest estil de ioga, que practica amb la seva actual parella, a través del mateix canal també ofereix classes de cuina macrobiòtica i saludable, que imparteix la seva mare.




Yasmina Espelosin

Podem veure els alumnes, els podem corregir, sabem qui són. Aquesta seria principalment la diferència entre practicar amb un vídeo de Youtube i fer una classe amb nosaltres a través de l'estudi 'online'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.