Ja es poden presentar els treballs de recerca al premi Memorial Vázquez Montalbán

Els treballs, de temàtica i extensió lliures, es poden presentar al certamen fins al 26 de febrer


  • Comparteix:

El premi és una de les iniciatives de la fundació MMVM per a mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de l'escriptor desaparegut / Foto: MMVM

El premi és una de les iniciatives de la fundació MMVM per a mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de l'escriptor desaparegut / Foto: MMVM

Els estudiants de segon de Batxillerat de Sant Cugat ja es poden presentar a la 16a edició del Premi Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MVM) de Treballs de Recerca d'aquest curs. Aquesta convocatòria incorpora, a més, el 'Premi Joan Auladell' al millor treball de temàtica local. Es tracta d'un premi proposat i dotat pel Grup d'Estudis Local (GEL), que té com a objectiu homenatjar la figura de l'historiador local Joan Auladell.

Aquest premi, destinat a reconèixer els treballs de recerca de l'alumnat de Batxillerat de Sant Cugat, és de temàtica i extensió lliure. A més, s'hi poden presentar tant aquells treballs realitzats de forma individual com els que s'han fet en grup. No obstant això, ha de ser una recerca emmarcada en qualsevol de les matèries curriculars, o bé plantejada de manera interdisciplinària.

D'entre tots els treballs presentats, el jurat en seleccionarà cinc finalistes. I d'aquests cinc, se n'escollirà el guanyador. El premi del guanyador consistirà en la publicació del treball, l'any següent, la dotació econòmica de 500 euros a l'autor/a o autors/es i el lliurament d'un diploma acreditatiu. El premi dels altres quatre finalistes serà la dotació econòmica de 200 euros per al conjunt d'autors i el lliurament d'un diploma per a cada participant. Pel que fa al 'Premi Joan Auladell', aquest està dotat amb un total de 300 euros, la publicació del treball a la revista Gausac i el lliurament d'un diploma acreditatiu.

El termini per a presentar els treballs de recerca acaba el 26 de febrer. En aquest cas, a causa de la crisi de la Covid-19, l'organització del certamen s'ha ofert per a passar a recollir tots els treballs de cada centre i evitar, així, els desplaçaments de l'alumnat. Els alumnes dels centres que no ho facin així, poden presentar els seus treballs a la Casa de Cultura de Sant Cugat. Les bases de la convocatòria es poden consultar aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.