Enxampats in fraganti robant 75 ampolles de licor a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van detenir els sospitosos mentre robaven un supermercat


  • Comparteix:

Dos homes detinguts per robar 75 ampolles de licor / Foto: Mossos d'Esquadra

Dos homes detinguts per robar 75 ampolles de licor / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per robar 75 ampolles de licor, per un valor de més de 800 euros, en un supermercat de Sant Cugat. Com avançava el 'TOT Sant Cugat' i ha confirmat el cos policial a Cugat Mèdia, el passat 2 de febrer, cap a la una del migdia, els agents van veure com els implicats entraven i sortien d'un vehicle comercial d'una empresa de begudes amb actitud sospitosa. La policia els va aturar quan sortien del supermercat i els van interceptar els productes que duien amagats als pantalons: un, amb sis ampolles de vi i l'altre amb quatre.

Els Mossos d'Esquadra van registrar el vehicle i hi van trobar sis bosses amb 75 ampolles de licor valorades en 814,47 euros i tres ampolles d'oli. Segons detallava el 'TOT Sant Cugat', el vehicle va resultar no ser oficial de la marca de begudes amb què estava retolat. Els dos homes, veïns de l'Hospitalet de Llobregat, van quedar detinguts per un delicte de furt i, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.