Els Mossos detenen a Sant Cugat un home pel robatori d'una cadena d'or amb una estrebada

El jutge ha decretat l'ingrés en un centre penitenciari de joves per al presumpte autor, de 19 anys


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra van efectuar la detenció / Foto: Cugat Mèdia - Lluís Llebot

Els Mossos d'Esquadra van efectuar la detenció / Foto: Cugat Mèdia - Lluís Llebot

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 19 anys com a presumpte autor d'un robatori d'una cadena d'or amb una estrebada a l'estació de FGC de Mira-sol. Els fets es van produir dijous passat a les deu de la nit, quan el cos policial va rebre un avís d'un robatori violent per part de tres persones: segons van saber els agents, un va sostreure el penjoll a un home mentre els altres dos el cobrien.

Després de parlar amb la víctima del robatori, els policies van localitzar i aturar dos homes a prop del lloc dels fets que coincidien amb la descripció. Un d'ells era qui va realitzar l'estrebada i, segons els Mossos, quan van procedir a detenir-lo, s'hi va enfrontar amb cops i puntades de peu. Finalment els agents el van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. El presumpte autor dels fets va passar a disposició judicial l'endemà, al jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar l'ingrés en un centre penitenciari de joves.

Els Mossos mantenen oberta la investigació dels fets per localitzar les altres dues persones que van participar en el robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.