Nou denúncies pel tancament de l'autoescola Fórmula de Sant Cugat

Els propietaris estan il·localitzables i els clients afectats encara no han pogut recuperar els diners avançats


  • Comparteix:

Local on s'ubicava l'Autoescola Fórmula, al Carrer Manel Farrés número 15 / Foto: Cugat Mèdia

Local on s'ubicava l'Autoescola Fórmula, al Carrer Manel Farrés número 15 / Foto: Cugat Mèdia

Els propietaris de l'autoescola Fórmula, situada al carrer Manel Farrés, han deixat a mitges cursos i formacions. De moment ja hi ha nou denúncies de persones que encara no han pogut recuperar els seus diners, segons Mossos d'Esquadra. Des de llavors, els afectats han intentat contactar amb ells sense obtenir cap resposta. Alguns comerciants de la zona han explicat a Cugat Mèdia que molts clients els han preguntat pels propietaris, i que aquests hi van anar fa unes setmanes per endur-se coses del local. Fa uns mesos van tancar amb l'argument d'una infecció de la Covid-19, però després de moltes 'excuses', els afectats han començat a denunciar el que consideren una estafa.

L'autoescola Fórmula va obrir les portes a mitjans de 2019. Durant els mesos de confinament, entre l'abril i el juny de 2020, van obrir alguns dies puntuals i encara oferien classes amb normalitat, segons veïns de la zona. Però fa uns mesos van tancar per malaltia, tal com deia un cartell que els propietaris van col·locar a la porta, i com van explicar als clients, i ja no han tornat a obrir. De fet, ja no hi ha ni el cartell de l'autoescola a la porta. Alguns comerciants expliquen que els "deutes" pot ser la causa més probable que hagi precipitat el tancament d'aquest local. També comenten que els propietaris van entrar al local per recollir les pertinences que quedaven a l'interior fa unes setmanes.

El pare d'un alumne ha fet saber a aquest mitjà que en diverses ocasions els propietaris van exigir als alumnes per WhatsApp que fessin pagaments per avançat que suposadament havien de ser per reservar data per a pràctiques i exàmens que mai es van dur a terme amb diverses "excuses" per no realitzar-les.

Segons un comerciant de la zona, fa tres mesos la policia va intentar fer arribar una notificació als propietaris al local de l'autoescola, però no els va trobar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.