Tot a punt a Mira-sol per a la Festa Major

La gresca serà amb espectacles estàtics, control d'accés i espais perimetrats


  • Comparteix:

Les havaneres posaran punt final a la Festa Major de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les havaneres posaran punt final a la Festa Major de Mira-sol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mira-sol celebrarà la seva Festa Major els dies 9, 10 i 11 de juliol, amb una programació on es garantirà la seguretat en totes les propostes: espectacles estàtics, amb escenaris a l'aire lliure i activitats al Casal, amb superfícies perimetrades, aforament limitat i control d'accés. De la mateixa manera que a la festa grossa de Sant Cugat, caldrà reservar prèviament (a partir d'aquest divendres) invitació al web municipal per a la vintena d'activitats programades. El pregó anirà a càrrec dels estudiants de la primera promoció de primer d'ESO de l'institut-escola Catalunya.

Fes clic aquí per consultar el programa

La gresca, organitzada per la Coordinadora Sociocultural i l'Ajuntament, va carregada d'activitats per al públic familiar i infantil, amb propostes com els tallers artístics a càrrec de Koala Art for Kids o l'espectacle 'Baobab', de la companyia La Pera Limonera. Quant a la música, hi haurà concerts del grup Mosaic dins de la Nit Jove, així com una actuació de Latin Jazz.

La bicicletada, les peces teatrals de Mira-sol Teatre i dXoc Teatre i les havaneres, que posaran punt final a la gresca, no es perden aquest programa, que arriba després que l'any passat es quedés en blanc a causa de la situació sanitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.