Sant Cugat recorda Joan Fibla en el primer aniversari de la seva mort

Un acte al claustre del Monestir ha servit per retre homenatge al cap de Mercats i Fires de l'Ajuntament, qui va morir de coronavirus


Temes relacionats

Treballadors municipals i representants polítics homenatgen Joan Fibla amb un minut de silenci ( 6/abr/20)

Mor de coronavirus Joan Fibla, cap de mercats i fires de l'Ajuntament ( 5/abr/20)


  • Comparteix:

L'acte va aplegar més de 200 persones al claustre del Monestir / Foto: Lali Puig

L'acte va aplegar més de 200 persones al claustre del Monestir / Foto: Lali Puig

Amics i familiars de Joan Fibla s'han reunit aquest diumenge al claustre del Monestir per homenatjar-lo, un any després que morís a causa del coronavirus. Fibla era el cap de Mercats i Fires de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'acte, organitzat per alguns dels treballadors de l'Ajuntament més propers a Joan Fibla, ha comptat amb un concert a càrrec de la Coral Cantiga, de la qual n'era membre.

Prop de 210 persones van assistir a l'homenatge, entre les quals l'alcaldessa, Mireia Ingla, i altres representants de l'equip de govern. ''El trobem molt a faltar. Era una persona molt alegre'', ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia el cap del Servei de Cultura, Jordi Gonzàlez, una de les persones que formaven part del cercle més íntim de Joan Fibla a l'Ajuntament.

L'acte també va servir per reivindicar el paper de la dona al món de la música clàssica. El programa estava format íntegrament amb obres corals a capella o acompanyament de piano i alguna peça per a piano sol, intercalades amb textos d'escriptores i poetesses com Víctor Català (Caterina Albert), Maria Mercè Marçal i Maria Aurèlia Capmany.


Jordi Gonzàlez

El trobem molt a faltar. Era la persona empàtica del grup. Sempre deia que tot es podia fer, treballar amb ell era molt fàcil, sempre estava alegre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.