Els Reis d'Orient es passegen per tots els districtes acompanyats de veïns i carrosses

Ses Majestats han recuperat la seva visita anual als barris, després de l'anul·lació l'any passat per la Covid-19


  • Comparteix:

Una gran rebuda han tingut els Reis d'Orient als districtes. A Mira-sol, la Floresta i les Planes, Ses Majestats i la comitiva reial han compartit l'inici de la nit màgica amb nombrosos veïns. A cavall o en tren, els Reis han arribat als districtes, on han volgut també passejar-se per repartir caramels i recuperar aquesta tradició que l'any passat no es va poder celebrar.

La Floresta
Les Reines d'Orient han estat les primeres en arribar al municipi. Ho han fet en tren fins a la Floresta, per on han desfilat acompanyades de nombrosos veïns que s'hi han acostat a rebre-les. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha estat l'encarregat de rebre Ses Majestats.

Les Planes
A les Planes, els tres Reis d'Orient han protagonitzat una rua que ha garantit que tothom pogués gaudir de la màgia d'aquestes dates. Com ja és habitual, la cavalcada ha començat a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i ha recorregut a cavall els carrers i carrerons del districte fins arribar al Casal de les Planes, on Ses Majestats han rebut les cartes dels nens i nenes que han seguit la rua. La presidenta del consell de barri, Alba Gordó, ha estat l'encarregada de rebre les autoritats.

Mira-sol
També a Mira-sol, Ses Majestats han optat pel tren enguany. Des de la la plaça de Joan Borràs, els Reis d'Orient han recorregut el barri fins arribar al Casal de Mira-sol. Allà han estat rebuts per l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui ha celebrat haver recuperat la cavalcada, després d'un any sense, a causa de la Covid-19. L'alcaldessa també ha felicitat la canalla per haver estat tan responsable i valenta durant aquests dos últims anys i els ha agraït tot l'esforç que han fet. Ingla ha estat acompanyada per la regidora Pilar Gorina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.