Els majors de 12 anys ja es poden vacunar al CAP Valldoreix sense cita prèvia

També s'inicia aquesta setmana la vacunació sense cita a majors de 40 anys a l'Hospital General i Mútua Terrassa


  • Comparteix:

Imatge de la façana del CAP de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la façana del CAP de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Totes les persones majors de 12 anys ja poden vacunar-se, des d'aquest dimarts i sense cita prèvia, al CAP Valldoreix i a 17 punts més de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, entre les 16 i les 20 h. Aquesta mesura està impulsada pel Departament de Salut per facilitar una tornada segura a l'entorn educatiu el pròxim setembre. Paral·lelament, aquesta setmana també s'inicia, de manera progressiva, la campanya de vacunació sense cita als majors de 40 anys a 12 punts de vacunació hospitalaris, entre els quals hi ha l'Hospital Universitari Mútua Terrassa i l'Hospital Universitari General de Catalunya.

En aquest últim cas, es vacunarà a persones nascudes a partir de l'any 1981 amb la Janssen, el vaccí d'una sola dosi. A més, només es vacunarà aquelles persones que compleixin els criteris de vacunació: no estar vacunats prèviament, no ser contacte estret d'un contagiat per la Covid-19 i no haver passat la malaltia els darrers 6 mesos.

Pel que fa als majors de 12 anys que es posin la seva primera dosi al CAP Valldoreix, des de Salut es recomana que "per contribuir al bon funcionament i organització dels punts de vacunació" es demani cita per a la segona dosi, ja que aquesta s'ha de posar en un període de temps molt concret respecte a la primera dosi. El tràmit es pot realitzar des d'aquesta pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.