El Santa Isabel amplia etapes amb la llar d'infants Anna Ravell

El centre, ara en mans del Liceu Politècnic, ofereix totes les etapes educatives fins al Batxilletat


  • Comparteix:

Imatge d'una de les aules de la llar d'infants / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les aules de la llar d'infants / Foto: Cugat Mèdia

El Santa Isabel inicia aquest curs una nova etapa. El centre ha passat a mans del Liceu Politècnic, que ha ampliat les etapes educatives amb la Llar d'Infants Anna Ravell. Així, el Liceu Politècnic centralitza des dels zero anys fins al Batxillerat a Sant Cugat, després de traspassar la titularitat del centre de Rubí. Amb aquesta aposta, els responsables agafen el relleu a la comunitat franciscana, fundadora de l'escola més antiga de Sant Cugat.

I precisament, la nova llar d'infants porta el nom de la fundadora, Anna Ravell. Un gest amb el qual l'equip directiu del Politècnic vol evidenciar el vincle amb la tradició del centre i la innovació del nou projecte, que manté el professorat del centre.

"És l'inici d'una nova etapa per al Liceu Politècnic. S'ajunten dues escoles, el Santa Isabel, la més antiga, amb la seva tradició, i la més nova de Sant Cugat, que és el Liceu Politècnic amb la seva innovació", ha subratllat la directora-gerent del centre, Cristina Martínez.

Així, com ha explicat la directora d'ESO i Batxillerat del Liceu Politènic, Montse Aymar, el projecte, no només se centralitza a Sant Cugat, sinó que creix. "Poden portar els seus fills dels zero anys fins al Batxillerat", ha concretat Aymar.

Foto: Cugat Mèdia
Imatge de la inauguració / Foto: Cugat Mèdia


La nova llar d'infants obrirà portes aquest dilluns amb una vintena d'alumnes. La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha celebrat aquesta inauguració d'una nova llar d'infants a Sant Cugat, especialment després del tancament de dos centres el curs passat. Gorina ha destacat la importància d'aquesta etapa educativa durant la qual "les desigualtats poden treballar-se".






Cristina Martínez

És l'inici d'una nova etapa per al Liceu Politècnic. S'ajunten dues escoles, el Santa Isabel, la més antiga, amb la seva tradició, i la més nova de Sant Cugat, que és el Liceu Politècnic amb la seva innovació. La suma és el nou projecte que avui iniciem.

Montse Aymar

És la base de tot un projecte gran. Podem portar els seus fills dels zero anys fins al Batxillerat.

Pilar Gorina

És una bona notícia que s'obri una nova llar perquè l'any passat dues van haver de tancar -la Mainada i Sol Solet- per la pressió immobiliària que tenim a Sant Cugat i teníem una certa preocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.