La plaça de l'Om acull aquest diumenge la Diada de l'Ensenyament Públic de Sant Cugat


  • Comparteix:

La jornada serà lúdica i inclourà jocs per als més petits

La jornada serà lúdica i inclourà jocs per als més petits

La comunitat educativa de Sant Cugat celebra aquest diumenge la Diada de l'Ensenyament Públic, amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta i els serveis dels centres públics als pares i mares de la ciutat. La jornada, organitzada per la Comissió d'Ensenyament Públic de Sant Cugat, tindrà lloc a la Plaça de l'Om i els Jardins del Monestir.

La comissió estable formada per tots els directors dels centres d'ensenyament públic de Sant Cugat i els representants de la Coordinadora d'AMPAs organitza aquest diumenge una diada lúdica per fer arribar a tota la població santcugatenca l'oferta educativa i els serveis que presenten els centres d'ensenyament públics de la nostra ciutat. L'objectiu de la jornada, l'explica la directora del CEIP Gerbert d'Orlach, Anna Fitó.

Anna Fitó

L'objectiu és trobar-nos tot l'ensenyament públic, des de les escoles bressol fins l'escola d'adults, i donar-nos a conèixer a tota la població de Sant Cugat en una diada festiva.


Durant tot el matí de diumenge, es podran consultar diversos plafons explicatius sobre tots els centres d'ensenyament públics, veure actuacions musicals i participar en tallers educatius per a nens i nenes. Tot i que la diada tindrà un caràcter fonamentalment festiu, no hi faltaran tampoc algunes activitats amb un rerafons més reivindicatiu. Ho explica Anna Fitó.

Anna Fitó

Es faran jocs per als nens, divertits i originals. Un d'ells es dirà 'Construim escoles', i s'haurà de fer un IES amb les columnes en bon estat, s'hauran d'acabar les escoles... Combinarem el joc i la reivindicació.


En edicions anteriors, l'ensenyament públic de la ciutat organitzava una mostra, que durava tot el cap de setmana. En aquesta quarta edició, però, les activitats s'han concentrat en un sol dia i han optat per un caràcter més festiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.