El Govern exigirà el certificat Covid per als assistents als casaments

La Generalitat prorroga les mesures vigents per contenir la pandèmia 14 dies més i envia la proposta al TSJC


  • Comparteix:

Els casaments ara es fan amb mascareta / Foto: ACN / Bodas.net

Els casaments ara es fan amb mascareta / Foto: ACN / Bodas.net

El Govern ha aprovat l'ús del certificat covid per accedir a banquets, celebracions i actes socials en hotels i restaurants amb ball en espais tancats. Aquesta és la principal novetat de les mesures de contenció aprovades aquest dimecres en el marc del Procicat, que en línies generals impliquen prorrogar 14 dies més les vigents des del 22 d'octubre. El conjunt de mesures han estat avalades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ja que l'ús del certificat covid requereix l'aval judicial previ. Fins ara, aquest instrument s'estava utilitzant només en l'accés als locals d'oci nocturn, després de rebre prèviament l'aval del tribunal.

La pròrroga de les mesures comporta mantenir la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una de la matinada i les sis del matí i la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les deu de la nit i les sis del matí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.