Comencen les obres per fer arribar l'electricitat a l'edifici de l'avinguda Ragull

L'Ajuntament demana disculpes de la part que li toca pel retard i ha fet canvis interns per evitar que un fet així torni a passar


Temes relacionats

L'Ajuntament activa el pla per donar electricitat als veïns de l'Avinguda Ragull 7 (29/oct/21)

Nou famílies de l'avinguda Ragull fa un any que viuen sense electricitat pròpia en un edifici de nova construcció (22/oct/21)


  • Comparteix:

Aquest dimecres a primera hora del matí han començat les obres per connectar l'edifici d'habitatges de l'avinguda Ragull número 7 a la xarxa elèctrica. Un cop l'Ajuntament ha desencallat tots els permisos que bloquejaven aquesta part final de la construcció del bloc de pisos, ara només quedarà que Endesa i l'empresa constructora es posin d'acord en el dia de la connexió, que implicarà tallar unes hores el carrer Santa Engràcia, perquè s'acabi el malson de les nou famílies. Hauran passat un any sencer vivint en un pis sense llum elèctrica pròpia, i fent servir de manera precària la del Taller Mecànic de l'altra banda del carrer, i fent torns per posar la rentadora per no fer saltar els ploms. Gemma Aristoy, regidora de Via Pública, lamenta el retard en declaracions a Cugat Mèdia, admet els errors del consistori i anuncia que aquest cas els ha permès detectar disfuncions que ja han resolt 'perquè això no torni a passar'.

Sense poder tenir una data concreta de quan les nou famílies que viuen a l'avinguda Ragull número 7 tindran electricitat a casa seva, aquest dimecres s'ha començat a resoldre un problema enquistat des de fa un any.

La regidora Gemma Aristoy també ha volgut aclarir una confusió amb les dates donades per ella mateixa en la notícia publicada a Cugat Mèdia divendres passat. Quan Aristoy deia que abans del dia 14 de setembre no hi havia constància a l'Ajuntament de la petició dels veïns, ella es referia a la seva regidoria, la de Via Pública, però que molt abans d'aquesta data, a Urbanisme, sí que havien entrat altres peticions d'intervenció.

Els veïns, per la seva banda, consideren que les obres han començat tard. El president del bloc de pisos, Juan Carlos de Arriaga, lamenta que hagin patit les conseqüències de "la tempesta perfecta", a causa de la combinació d'un constructor que va fer fallida, un fons d'inversió que se'n va aprofitar, un ajuntament "que no té recursos per evitar que això passi" i el monopoli d'Endesa.






Gemma Aristoy

Amb aquesta intervenció hem tardat més del que necessitaven els veïns. Assumim les culpes. Això ens ha permès analitzar que hi havia algunes qüestions que no estàvem resolent com tocava i ho hem clarificat per evitar que ens torni a passar amb altres comunitats.

Juan Carlos de Arria

Des de fa dues setmanes, quan va saltar el problema a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, sí que és veritat que l'Ajuntament s'ha posat les piles i està intentant a correcuita solucionar un problema que ja triga un any.

Maria Rodríguez

Tenim un grup de whatsapp on els veïns ens avisem quan engeguem un electrodomèstic. Quan un posa alguna cosa, els altres intentem no fer-ho, perquè correm el risc que saltin els ploms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.