Ja és Nadal a Sant Cugat

Brodas Bros han actuat a la ciutat per donar el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'espectacle 'Exèrcit de la Llum'


  • Comparteix:

Els Brodas Bros han donat el tret de sortida a la campanya de Nadal a Sant Cugat. L'encesa oficial de l'enllumenat nadalenc ha tingut lloc aquest dimarts, a les 18 h, a la plaça d'Octavià. Més d'un centenar de persones, entre les quals l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, han assistit a l'espectacle 'Exèrcit de la llum', de la companyia internacional de dansa. Després d'un compte enrere amb l'ajuda d'alguns voluntaris del públic, s'han encès els llums de Nadal que il·luminaran els barris de la ciutat durant aquesta època. Aquest dimarts també s'ha donat per inaugurada la programació nadalenca d'enguany, que recupera activitats, com el Trenet de Nadal i la Cavalcada de Reis.

Llums, colors i música han protagonitzat aquesta cita per donar la benvinguda al Nadal a Sant Cugat en un espectacle presentat per la periodista de Cugat Mèdia, Sílvia Ferrer, i amb una xocolatada.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA DE NADAL

Sant Cugat compta enguany amb més punts de llum que anys anteriors, amb 347.066 elements entre bombetes, motius nadalencs (300), arbres il·luminats (200) i figueres 3D (11). Es tracta de gairebé un 40% més que les anteriors celebracions per arribar a tots els barris. Les llums s'encenen entre les 17.30 h a les 2 h, cada dia, des de divendres passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.