Ingla recorda que hi ha un pla calendaritzat per podar els arbres de la ciutat

L'alcaldessa recorda que hi ha més d'un arbre per cada santcugatenc i que no es poden podar tots "cada any"


  • Comparteix:

No es poden podar tots els arbres de Sant Cugat cada any. Així ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, en resposta a una pregunta d'una veïna de Mira-sol al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia sobre les fulles que s'acumulen al carrer i provoquen relliscades. Ingla ha explicat que aquest manteniment es fa amb un pla calendaritzat, però ha concretat que amb una ciutat on hi ha més d'un arbre per habitant no es pot fer anualment a tots els sectors. L'alcaldessa també ha demanat 'un punt de paciència' als ciutadans, ja que les pluges i el vent propis de la tardor fan que s'acumulin més fulles a terra, tot i que s'actua en alguns punts d'urgència.

Aquesta mesura se suma a la substitució que es va fent del tipus d'arbrat -el de fulla caduca- per evitar precisament aquest tipus de situacions que, a més, suposen un alt cost per al consistori, ha puntualitzat. Tot i així, Ingla ha tornat a insistir que "les fulles no són brutícia".

El pla calendaritzat per anar podant els arbres de la ciutat funciona de manera similar al del manteniment de voreres i calçades, i que s'actua de manera urgent on es detecta un perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.