La Policia Local evita un possible robatori en un domicili de Mira-sol gràcies a l'avís d'un veí

Els fets van passar aquest dimecres a mitja tarda, però els dos homes es van escapar quan van ser descoberts


  • Comparteix:

Imatge del passamuntanyes i els guants que van trobar els agents / Foto: Policia Local

Imatge del passamuntanyes i els guants que van trobar els agents / Foto: Policia Local

Uns agents de la Policia Local de Sant Cugat van evitar un possible robatori a Mira-sol, arran de l'avís d'un veí que va alertar-los que hi havia dues persones al carrer amb actitud sospitosa. Els fets van passar dimecres cap a les 19 h, quan els agents es van apropar a la zona i van veure dues persones amb passamuntanyes que observaven l'interior dels habitatges des del carrer. Els dos sospitosos, quan van veure la patrulla, van fugir per la riera de Can Cabassa en direcció al bosc. En la seva cursa van llançar els seus guants i passamuntanyes que duien.

En aquest moment es va activar el dispositiu de recerca, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, però no els van trobar. Actualment, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra col·laboren de forma activa, i en tots els barris, en la prevenció de robatoris a Sant Cugat.

La Policia Local ha volgut agrair la col·laboració ciutadana, com en aquest cas, i demana incrementar les mesures preventives a les llars, especialment en aquestes dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.