Alexandria Llibres tanca la persiana definitivament

La llibreria del carrer Villà ha tancat les portes aquest dilluns per la jubilació de la propietària


  • Comparteix:

La persiana d'Alexandria Llibres ja no es tornarà a obrir. L'establiment ha tancat definitivament les portes per la jubilació de la seva propietària, Àngels Tolosa, que en va assumir el traspàs l'any 2005. Tot i això, la història d'aquesta mítica llibreria santcugatenca es remunta a l'any 86. La llibretera ha explicat a Cugat Mèdia que, tot i que trobarà a faltar la clientela i l'olor d'una caixa de llibres nous acabada d'obrir, encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió.

Tolosa confessa que aquest últim mes ha estat molt emotiu. "Des que vaig anunciar que em jubilava, moltes persones han vingut a acomiadar-se". Tot i això, la santcugatenca assegura que ha pres la decisió a consciència i que té ganes de gaudir més de la família. A més, amb les tardes lliures, podrà assistir, per fi, a totes les activitats culturals que s'organitzen a Sant Cugat. La ciutat on viu i on se la continuarà veient en el dia a dia.


Àngels Tolosa

Les persones que volen un contacte més directe van a llibreries més petites com les nostres. Et pregunten què els pot agradar, quines novetats hi ha, és un contacte molt de tu a tu. Acabem sent clients i amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.