Els Gausacs aconsegueixen els avals i podran reformar el nou local

La colla castellera de Sant Cugat preveu que la reforma de la nova seu estigui enllestida per Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat tindran local nou. Els Gausacs han aconseguit els 80.000 euros provinents de 85 avals diferents que els permet sol·licitar el préstec que necessitaven per iniciar la reforma de la nova seu de la colla, ubicada al carrer de Sant Bonaventura número 17. Durant aquestes últimes tres setmanes, els camises verdes han realitzat una campanya a través de les xarxes socials per recollir avals, tant econòmics com socials, perquè la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop57 els concedís el préstec. Ara, iniciaran la reforma del local, que preveuen que s'allargarà fins al juny, just abans de Festa Major.

Segons ha concretat a Cugat Mèdia el cap de la campanya i tresorer dels Gausacs, Maurici Peralta, aquesta setmana acabaran de formalitzar el préstec amb Coop57, que els entregarà aquests diners finançats a 10 anys vista i que la colla s'encarregarà de retornar progressivament fins al 2032. Tot gràcies a la campanya de recollida d'avals, a la qual s'ha vinculat gent tant de dins de la colla com de fora.


Maurici Peralta

Aquest mes ja han començat les obres de reforma i la idea és que a la Festa Major es pugui fer la inauguració d'aquest local ubicat al carrer de Sant Bonaventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.