L'exposició 'Caràcter' recull més d'una vintena d'històries de dones de Valldoreix amb un objectiu solidari

Els beneficis recaptats amb aquesta exposició aniran destinats a un projecte de musicoteràpia per a infants amb malalties greus


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Carolina Amado (presidenta de l'associació Anita), Ana Olguí (fotògrafa) i Verónica Saavedra (presidenta de l'associació Dones en Creixement) / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta: Carolina Amado (presidenta de l'associació Anita), Ana Olguí (fotògrafa) i Verónica Saavedra (presidenta de l'associació Dones en Creixement) / Foto: Cugat Mèdia

L'exposició 'Caràcter' presenta les històries de més d'una vintena de dones, totes elles veïnes de Valldoreix. Es tracta d'una mostra benèfica per recaptar diners per a un projecte de musicoteràpia per a infants amb malalties greus, un projecte de la Unitat d'Atenció Pal·liativa i Pacient Crònic Complex de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'associació Dones en Creixement i l'Associació Anita, conjuntament amb la fotògrafa Ana Olguín, són les impulsores d'aquesta iniciativa. Es pot visitar 'Caràcter' a la sala d'exposicions de la Casa de la Vila de Valldoreix fins al 31 de març.

La fotògrafa i creadora de l'exposició, Ana Olguín, explica que l'objectiu de 'Caràcter' és mostrar les històries de les dones que han participat. Olguín comenta que, inicialment, es tractava d'un projecte de fotografia amb veïnes de Valldoreix, però que s'ha convertit en una mostra amb la qual poder "fer xarxa" i "donar visibilitat a aquestes dones".

La presidenta de l'associació Dones en Creixement, Verónica Saavedra, es mostra satisfeta de poder col·laborar amb aquest projecte, fent que aquestes fotografies sortissin de l'àmbit privat d'Olgúin. Saavedra afirma que la mostra té un caràcter de "cohesió social" i un "significat important per a la comunitat". Des de l'associació s'ha ajudat a trobar el finançament per dur a terme 'Caràcter'.

'Caràcter' també té un vessant solidari i benèfic. La presidenta de l'associació Anita, Carolina Amado, ha explicat que van voler donar un "valor afegit" amb la recaptació per al projecte de musicoteràpia de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Totes les persones que participin amb aquest projecte, fent un donatiu al web de la fundació Mi grano de arena, o bé a la mateixa sala d'exposicions de l'EMD, optaran a un sorteig de diferents productes i experiències aportats per diferents comerços de la vila, Sant Cugat i Barcelona. El sorteig es farà el 10 de març, però l'exposició es podrà visitar fins al 31 de març.






Carolina Amado

Donar-li un punt afegit a l'exposició, a més de fer xarxa i donar a conèixer totes les històries, recaptar fons per un projecte que tenim a l'associació Anita, que és de musicoteràpia, a les cases dels nens que tenen malalties greus.

Verónica Saavedra

Perquè considera que té un caràcter de cohesió social. El projecte té una significació important per a la comunitat, per crear aquest sentit de comunitat i d'espai comú on vivim i que pot fer-ho més enriquidor.

Ana Olguin

Però després es va fer més gran, perquè em vaig adonar que vivim en una comunitat on hi ha moltíssimes dones i poder fer xarxa i donar visibilitat a totes aquestes dones em motivava moltíssim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.