Pintures Cabanas tancarà, definitivament, el 31 de juliol

Actualment, l'emblemàtica drogueria només està oberta als matins, de 10 a 14 h


Temes relacionats

Cabanas i Sàbat: 70 anys de comerç al servei de Sant Cugat ( 2/gen/22)

Ignasi Cabanas: 'La figura del droguer ha perdut importància' (29/oct/21)


  • Comparteix:

Ignasi Cabanas, propietari de la drogueria Pintures Cabanas / Foto: Cugat Mèdia

Ignasi Cabanas, propietari de la drogueria Pintures Cabanas / Foto: Cugat Mèdia

Ignasi Cabanas, propietari de Pintures Cabanas, ha concretat la data exacta de quan tancarà la icònica drogueria del carrer de Santiago Rusiñol: el 31 de juliol de 2022. Tot i que la idea original de Cabanas era tancar a finals de l'any passat, s'ho ha repensat i ha decidit continuar fins al juliol, però fent horari només de matins, de 10 a 14 h. Cabanas admet que quan va comunicar el tancament de la botiga va genera certa confusió, ja que, segons el botiguer santcugatenc, ho va fer 'de manera precipitada' i no va indicar quan es tancaria la drogueria.

Cabanas entén aquest canvi d'horari i de servei com a un període de transició, ja que tancar de cop hauria estat "massa brusc". A més, la botiga ha habilitat un sistema de comandes concertades a les tardes, a través de whatsapp (639374849), i també s'ofereix un servei de repartiment a domicili gratuït.

El botiguer ha expressat la seva gratitud a tots els clients que ha tingut durant els més de 70 anys que Pintures Cabanas porta oberta.

RECUPERA L'ENTREVISTA AMB IGNASI CABANAS A CUGAT MÈDIA




Ignasi Cabanas

Vaig anunciar-ho, però ho vaig anunciar sense pensar massa bé. Ho vaig anunciar d'una forma precipitada i vaig dir, bé tancaré, però pensava tancar, en principi, a final d'any. Però, les coses vistes amb més calma, més tranquil·litat, veus que tenim una botiga que fa molts anys que estem donant un servei i tancar de cop, ens semblava que era massa brusc per a tothom.

Ignasi Cabanas

I el que he fet, des del mes d'octubre-novembre, és que estic fent un horari només de matins. Treballo des de les deu del matí fins a les dues, de dilluns a divendres, tinc les tardes i els dissabtes lliures. Amb això ja tinc una gran compensació quant a descans i d'aquesta forma, no deixo el servei tan immediat com la gent podia pensar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.