El Banc del Temps de Sant Cugat busca veus per crear un cor

Per formar-ne part, no cal tenir coneixements previs de cant


  • Comparteix:

Casa de Cultura de Sant Cugat, seu del Banc del Temps / Foto: Cugat Mèdia

Casa de Cultura de Sant Cugat, seu del Banc del Temps / Foto: Cugat Mèdia

El Banc del Temps de Sant Cugat ha començat a buscar veus per crear un cor. De moment ja s'hi han apuntat una vintena de socis, però ara obren la crida a tota la ciutadania, ja que no cal tenir coneixements de cant previs. Totes les persones interessades poden enviar un correu a: bancdeltemps@santcugat.cat o anar presencialment a la seu del Banc del Temps, a la Casa de Cultura.

Per entrar en aquesta nova formació musical no cal saber de cant, encara que les persones que tenen coneixement "ajudaran a les altres a seguir el ritme", explica el coordinador del Banc del Temps de Sant Cugat, Xavier Suñer. Així doncs, l'única condició per participar en el cor és tenir ganes i compromís en assistir als assajos setmanals.

Fa dos anys el Banc del Temps ja va tenir la idea de crear un cor a Sant Cugat, però fins ara no havia estat possible perquè no havien trobat cap director amb coneixements de cant. Des del Banc del Temps consideren que "cantar i tenir un cor és una activitat que pot ser bastant terapèutica". Per tant, és una activitat que "pot anar molt bé a tota la comunitat", afegeix Suñer. Aquest any, ja han trobat el director de la coral, Jaume Fàbregas, qui "guiarà i ensenyarà a cantar" als membres del cor, afirma Xavier Suñer.

El Banc del Temps crea les activitats per a les persones que són sòcies. Així i tot, qualsevol persona que vulgui participar en el projecte podrà fer-ho, i després donar-se d'alta com a soci del Banc del Temps, afirma. Així doncs, és una "activitat que estarà oberta a tota la ciutadania", reitera Suñer.

Fins ara s'ha obert la convocatòria per als socis, i una vintena ja hi han mostrat interès. Aviat disposaran de sala per als assajos setmanals, que el més probable és que siguin els dijous. A partir d'aquí, començaran a convocar les persones interessades i començaran a donar forma al Cor del Banc del Temps de Sant Cugat.


Xavier Suñer

Entenem que cantar i tenir un cor és una activitat que pot anar molt bé en aquests moments i pot ser bastant terapèutic. És una activitat que ens pot anar molt bé a tota la comunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.