Una tertúlia amb les actrius de 'La plaça del Diamant' obre els actes pel Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

El muntatge podrà veure's a les deu d'aquesta nit al Teatre Auditori

El muntatge podrà veure's a les deu d'aquesta nit al Teatre Auditori

Una tertúlia amb les actrius Montserrat Carulla, Mercè Pons i Rosa Renom, i la posterior representació de l'obra de teatre 'La Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda donen avui el tret de sortida als actes programats per celebrar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el proper 8 de març. Els actes s'allargaran fins el dia 21 amb un taller de dones immigrades, una xerrada amb amb el diputat Carles Campuzano sobre les pensions de viduïtat o el passi de la pel·lícula 'Te doy mis ojos' entre d'altres actes.

El Dia Internacional de la Dona arriba enguany acompanyat de moltes activitats, la majoria d'elles relacionades amb el món de la cultura. I és que enguany, s'ha volgut aprofitar l'Any del Llibre i la Lectura que se celebra durant aquest 2005 per establir una relació molt estreta entre dona i cultura. Així, la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, ha volgut assenyalar que des de l'Ajuntament es vol treballar transversalment des de tots els àmbits que afecten la dona i més ara que s'està tirant endavant el Pla d'Igualtat. Escoltem Marta Subirà.

Marta Subirà

Des de l'Ajuntament intentem trebalar d'una manera transversal amb els temes que afecten a la dona, i més enguany que estem tirant endavant el Pla d'Igualtat que ens fa estar més atents


LA inauguració oficial dels actes es farà aquest vespre a les 19 hores amb una tertúlia amb les actrius Montserrat Carulla, Mercè Pons i Rosa Renom a la Biblioteca del Mil·lenari. Tres hores més tard i al Teatre Auditori, les mateixes actrius oferiran la representació de la 'Plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda, sota la direcció de Joan Ollé i amb música de Pascal Comelade.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.