L'Ajuntament manté actives les mesures davant un possible temporal de neu almenys fins divendres


  • Comparteix:

El centre de control d'emergències romandrà activat fins aquest divendres si les condicions meteorològiques no canvien. Les previsions apunten a que la tempesta de neu passarà de llarg al Vallès Occidental aquesta setmana i es podrà desactivar l'alerta. Així ho ha confirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, que ha destacat també la bona coordinació dels serveis de l'Ajuntament per evitar incidències importants durant la nevada i l'onada de fred.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha confirmat que si el temps no canvia, el centre de control d'emergències de la nostra ciutat es desactivarà aquest divendres una vegada l'onada de fred hagi passat. L'escoltem

Jaume Tubau

El Centre de Control d'emergències segueix activat esperant a veure quin temps farà. Si segueix així el divendres el Centre de Control d'emergències es desactivarà.


A més, Tubau ha volgut destacar la bona coordinació entre les diferents àrees i serveis de l'Ajuntament per fer front a l'onada de fred i sobretot a la nevada del passat dilluns. En aquest sentit, el regidor s'ha felicitat per aquesta coordinació que ha evitat incidències greus durant la setmana.

Jaume Tubau

La coordinació des de l'ajuntament va funcionar molt bé, totes les àrees sabien el que tenien que fer. Des de dilluns a la tarda hi ha total normalitat.


Recordem que el dia més conflictiu va ser el passat dilluns en que la nevada va ocasionar que alguns veïns de la Floresta i les Planes patissin els efectes del temps. Tot i això durant la setmana no s'ha registrat cap incidència greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.