L'alcalde assegura que la prioritat és retornar la seguretat als pares i mestres del CEIP L'Olivera


  • Comparteix:

Lluís Recoder afirma que estan al costat de la direcció, els pares i la Gedneralitat per poder trobar una solució definitiva al problema del fals sostre

Lluís Recoder afirma que estan al costat de la direcció, els pares i la Gedneralitat per poder trobar una solució definitiva al problema del fals sostre

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, assegura que l'Ajuntament està al costat de la direcció i l'ampa del CEIP L'Olivera i també de la Generalitat per resoldre els problemes sorgits amb les plaques del fals sostre i tornar la tranquil·litat a mestres i pares. L'alcalde ha afegit també que ja s'ha parlat amb la Junta de Compensació de Can Bellet, responsable de les obres a l'entorn d'aquest centre, per garantir que no hi haurà màquines a la vora a les hores d'entrada i sortida de l'escola.

Retornar la tranquil·litat als pares i mares i a la direcció de l'escola. Aquesta és la prioritat que ha manifestat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, després que en els darrers dies hagin caigut diverses plaques del fals sostre, obligant a suspendre les classes en aquest centre.

En aquest sentit, Recoder ha assegurat que, tot i no tenir una responsabilitat tècnica en aquesta qüestió, que és competència de la Generalitat, des de l'Ajuntament s'ha estat en tot moment a sobre del procés i s'ha instat al govern català a resoldre el problema, Tot i això, l'alcalde ha afegit també que si que hi ha una responsabilitat moral que el porta a vetllar perquè, entre tots, es pugui trobar una solució ràpida i definitiva i retornar així la seguretat a les famílies.

Lluís Recoder

Responsabilitat directa no en tenim però si una responsabilitat moral i ens porta a exigir a la Generalitat que les coses es facin bé i a posar-nos al costat de tothom per retornar la tranquil·litat.


D'altra banda, i davant les demandes de l'ampa perquè es garanteixi també la seguretat exterior, millorant l'arranjament de l'entorn, Recoder ha assegurat que ja s'ha parlat amb la Junta de Compensació de Can Bellet, responsable de les obres en aquella zona, per garantir que a les hores d'entrada i sortida de l'escola no hi haurà màquines funcionant a la vora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.