El Bar Mono de Sant Cugat obrirà les portes aquest divendres

El nou restaurant preservarà part de l'essència de l'emblemàtic establiment El Mesón


  • Comparteix:

Imatge de l'estat actual de l'establiment dies abans de la nova obertura / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'estat actual de l'establiment dies abans de la nova obertura / Foto: Cugat Mèdia

El Bar Mono, que substituirà l'emblemàtic restaurant El Mesón de la plaça d'Octavià, obrirà les portes aquest mateix divendres al migdia. El nou local deixarà enrere el disseny tradicional del clàssic 'mesón' castellà, però comptarà amb una zona en el seu interior dedicada a l'antic local santcugatenc.

Segons ha explicat el seu gerent Francesc Fernández a Cugat Mèdia, s'han dut a terme "diverses modificacions" però sempre mantenint "allò que feia tan especial aquest local". De la mateixa manera, Fernández s'ha mostrat molt optimista respecte l'estrena del restaurant, que està prevista per abans de l'inici d'aquest cap de setmana.

Tant l'Ajuntament com els nous promotors del local han treballat conjuntament amb el propòsit de preservar part de la memòria de l'antic establiment, una col·laboració que també es materialitzarà amb la donació al Museu de Sant Cugat d'una mostra dels bancs i les taules típiques del bar abans de l'ampliació del local, així com uns plafons ceràmics amb escenes sobre el procés d'elaboració del vi, i també un dels rètols interiors, de ferro, amb el nom del local.


Francesc Fernández

Encarem aquesta nova etapa amb moltes ganes. Esperem que les noves modificacions agradin molt als clients. Tenim previst obrir el local aquest pròxim divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.