La primera pedra del complex de Mira-sol es posarà el 2023

Està previst que la licitació estigui enllestida abans de finals de juny d'aquest any


Temes relacionats

La situació a Ucraïna arriba al ple municipal de març (17/mar/22)


  • Comparteix:

Projecció de la piscina / Foto: Ajuntament

Projecció de la piscina / Foto: Ajuntament

Les obres del complex aquàtic de Mira-sol començaran l'any vinent. La previsió de l'equip de govern és tenir la licitació del projecte abans de finals de juny d'aquest any i poder així el 2023 començar els treballs, que s'allargaran 20 mesos. Per complir amb aquest calendari, el ple municipal ha d'aprovar aquest dilluns la delegació a l'alcaldessa de les tramitacions, fet que permetrà agilitzar tot el procés. El futur complex de Mira-sol, una històrica reivindicació del barri, es construirà en un terreny de 28.000 metres quadrats al costat de l'institut-escola Catalunya, on s'aixecarà un edifici baix amb piscina, sala de fitness i altres serveis esportius.

Com ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, el nou equipament es desenvoluparà en dues fases. En una primera fase, es construirà tot l'edifici amb un pressupost de 6,3 milions d'euros. En una segona, prevista inicialment amb 947.000 euros, s'acabaran d'adequar l'espai de bar i la sala de fitness, així com uns vestidors. Tot plegat dota el projecte en gairebé 7,3 milions d'euros.

Es tracta del mateix projecte arquitectònic que va adjudicar el 2018 el govern anterior, amb alguns ajustos, després que la construcció del primer projecte quedés aturada pels problemes econòmics de les empreses encarregades. També s'ha fet revisió dels preus per assegurar que el pressupost s'ajusta i es presenten ofertes al concurs per a la construcció.

"És un equipament molt esperat", ha recordat Duch, qui ha destacat que el projecte, que ha patit múltiples retards, s'ha revisat per convertir-lo en allò "que vol Sant Cugat".

Pel que fa a la gestió de que serà el complex aquàtic de Mira-sol, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha avançat que s'està "repensant" tot el sistema de gestió dels equipaments esportius i que, per tant, el complex de Mira-sol entrarà dins aquesta reconfiguració.



Francesc Duch





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.