AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Tindercat celebrarà la gran festa de l'amor a Sant Cugat la nit abans de Sant Jordi

Serà el primer esdeveniment presencial de l'espai de Twitter en català, i pretén que cap jove arribi a la diada sense parella


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del santcugatenc Gerard Querol, creador de la plataforma TinderCat / Foto: Andreu Espinet

Imatge d'arxiu del santcugatenc Gerard Querol, creador de la plataforma TinderCat / Foto: Andreu Espinet

Tindercat presentarà el primer esdeveniment presencial el pròxim divendres 22 d'abril, la nit abans de la diada de Sant Jordi. L'equip de Tindercat dinamitzarà la gran festa de l'amor, un esdeveniment únic sota el nom 'Tindercat: Operació Sant Jordi', que comptarà amb el primer espectacle en directe del Tindercat, música en directe, entre altres. L'acte, presentat per Gerry Querol, Carla Junyent i Ramon Pera, tindrà lloc a una cèntrica plaça de Sant Cugat -encara no han revelat a quina- i comptarà amb múltiples convidats que s'aniran coneixent les pròximes setmanes.

L'equip liderat pel santcugatenc Gerry Querol pretén que "cap jove arribi a la diada de Sant Jordi sense parella", ha explicat el creador de Tindercat, Gerard Querol. "Aquest any volem assegurar roses, llibres i polvos a tothom que participi a la nit del Tindercat", ha assegurat el tiktoker santcugatenc. I ha afegit que per ell és "molt important que el primer Tindercat presencial se celebrés a Sant Cugat, la meva ciutat".

'Tindercat: Operació Sant Jordi' se celebrarà a una plaça cèntrica de la ciutat, on hi haurà espai per tot i per a tots. Hi haurà diverses activitats, des de cites en directe, jocs multitudinaris, una gran barra de bar i la presència dels rostres que han marcat el primer any de vida del projecte.

L'esdeveniment serà la desdigitalització d'un projecte que ha ajudat a trobar noves eines de socialització en català a la xarxa, tot just en el moment d'una pandèmia mundial que ha canviat la manera en la qual socialitzen els i les joves.

Per Tindercat han passat artistes com Ginestà, Valtonyc o creadors de contingut catalans com en Berti, la Gal·la o el Carles Tamayo.


Gerard Querol

L'objectiu és que cap jove arribi a la diada de Sant Jordi sense parella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.