La Sindicatura de Greuges de Sant Cugat executa 44 actuacions durant aquest març

Algunes de les queixes han estat el mal estat del camí d'accés a l'Avenç i la manca de civisme a la zona esportiva Jaume Tubau


  • Comparteix:

El mal estat del camí d'accés a l'escola Avenç és una de les queixes principals del mes de març / Foto: Cugat Mèdia

El mal estat del camí d'accés a l'escola Avenç és una de les queixes principals del mes de març / Foto: Cugat Mèdia

L'informe de març de la Sindicatura de Greuges de Sant Cugat ha registrat 44 actuacions, de les quals 28 són queixes, 15 són assessoraments i una és actuació d'ofici. Les 28 queixes presentades estan relacionades amb serveis territorials, serveis a les persones i a l'administració general.

Entre les queixes més freqüents, s'hi troben el mal estat del camí d'accés a l'escola Avenç i d'alguns carrers de la Floresta, les molèsties per soroll i la manca de civisme a la zona esportiva Jaume Tubau de Coll Favà o la manca de resposta a peticions de sol·licitud d'accés a informació pública. També hi ha hagut queixes sobre la manca d'aplicació de les bonificacions d'IBI per instal·lació de plaques fotovoltaiques, de l'existència de rosegadors a espais infantils, i un ciutadà amb mobilitat reduïa que no pot fer ús del seu vehicle amb l'ordenança de Zones de Baixes Emissions.

De les 28 queixes presentades, només 12 han estat desestimades, una ha estat traslladada al Síndic de Greuges de Catalunya, una altra ha estat traslladada a Correus i la resta el síndic ha iniciat la tramitació. Pel que fa als assessoraments, quatre s'han derivat a l’oficina municipal d’informació al consumidor (OMIC), tres a altres serveis municipals i vuit fora de l’àmbit de l’administració.

Igualment, aquest mes també s'ha traslladat l'oficina del Síndic de Greuges de Sant Cugat als diferents districtes: Mira-sol, les Planes i la Floresta, així com a Valldoreix.

El càrrec de Síndic de Greuges va passar a mans d'Helena López Macho el 21 de març, que va prendre el relleu a Ramon Palacio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.