El govern espanyol aprovarà la retirada de les mascaretes en espais interiors el 19 d'abril

L'executiu mantindrà les mascaretes a residències d'avis, hospitals i transport públic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

El govern espanyol aprovarà retirar les mascaretes en espais interiors en el Consell de Ministres del 19 d'abril. És el que ha proposat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, a la reunió del Consell Interterritorial de Salut d'aquest dimecres, segons ha avançat La Sexta i confirmen fonts coneixedores. Així doncs, l'executiu esperarà a després de Setmana Santa per donar llum verda a la mesura. En tot cas, mitjans com el 324 ja avancen que la prohibició podria aixecar-se l'endemà de la reunió, el 20 d'abril. L'obligació de dur-la es mantindrà en alguns espais com les residències d'avis, els hospitals i el transport públic.

La Generalitat havia demanat al govern espanyol la retirada de les mascaretes en interiors mantenint-les en entorns sanitaris i sociosanitaris i també al transport públic. Ho va comunicar el Departament de Salut al Ministeri de Sanitat en una missiva enviada dimarts, on el Govern demana prioritzar la retirada en l'entorn escolar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.