L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya obre la seva delegació a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat compta des d'ahir amb una delegació de la FANOC, l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya. Amb el suport de l'ajuntament, la FANOC defensarà els drets i interessos de dues mil famílies nombroses santcugatenques.

Els pares i mares de la FANOC consideren que el fet que Sant Cugat sigui la segona ciutat de l'estat amb més natalitat beneficiarà el funcionament d'aquesta delegació. La seu local treballarà per a defensar els drets de les famílies que, com a mínim, tinguin 3 fills o, dos i un amb un discapacitat física o psíquica greu.

Segons el president de la FANOC, Giorgio Chavallard, l'objectiu de l'entitat és aconseguir que les famílies nombroses tinguin les mateixes oportunitats que la resta de famílies. Amb això, Chavallard fa referència a polítiques econòmiques i socials que perjudiquen els nuclis familiars:

Giorgio Chavallard

Existeix una política mediàtica, econòmica i social que ataca directament a les famílies nombroses


Per aquest motiu, la FANOC considera imprescindible la col·laboració del consistori a l'hora d'emprendre iniciatives, com l'elaboració d'un cens. En aquest sentit, l'alcalde Lluís Recoder, ha comentat que hi hauran sessions de treball per lluitar plegats pels interessos d'aquest col·lectiu. Aquesta és la valoració que fa l'alcalde de la FANOC:

Lluís Recoder

És molt important que la FANOC faci sentir la seva veu davant de la societat i l'Administració


Per la seva banda, el secretari de la FANOC, Josep Manuel Prats, va demanar a Recoder que els propers pressupostos municipals contemplin una partida per a ajudar a les famílies nombroses. De moment, però, la FANOC es contenta amb que Sant Cugat es converteixi en una ciutat pionera en polítiques familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.