Madrona avança que hi haurà canvis en el sistema de sorteig del Concurs d'Arrossos

Davant el gran nombre de queixes, la regidora de Cultura diu a Cugat Mèdia que l'any que ve evitaran la picaresca d'aquest any


  • Comparteix:

Imatge del Concurs d'Arrossos del 2019, l'últim que s'ha celebrat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del Concurs d'Arrossos del 2019, l'últim que s'ha celebrat / Foto: Cugat Mèdia

L'any que ve no es podran fer més d'una inscripció per colla per al sorteig del Concurs d'Arrossos de Festa Major. La regidora de Cultura, Esther Madrona, ha explicat durant la tertúlia de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' es plantegen fer alguns canvis en el sistema de sorteig, que considera més 'democràtic' que el de fer cua de matinada a la porta de l'Ateneu, davant les queixes que hi ha hagut de molts ciutadans, i de partits polítics, que s'han quedat sense plaça. El PSC i Ciutadans han mostrat el seu malestar durant la tertúlia i han demanat, precisament, que l'any que ve hi hagi canvis.


ESCOLTA LA TERTÚLIA 'EL GALL DEL MONESTIR' SENCERA

La tertúlia ha començat amb el lament del líder del PSC, Pere Soler, per haver-se quedat sense plaça per la paella després de 40 participacions consecutives: "No vull posar en entredit la gestió de la Penya Regalèssia, és una logística complicada. però crec que hi ha hagut una falta de previsió de l'allau de demandes. Molta gent es va saltar el sistema d'inscripcions d'un per colla, nosaltres no, i ens dol això".

En la mateixa línia ha parlat el regidor de Ciutadans, Sergio Blázquez, que ha demanat canvis en el sistema.

En la resposta, Esther Madrona ha avançat que canviaran coses de cara a l'any que ve: "Hi ha hagut gent que ha fet la picaresca d'inscriure 20 persones per una sola colla, i aquest serà el punt clau per parlar-ne de cara als propers anys i estic segur que la Penya Regalèssia també hi dona voltes per millorar-ho, i em consta que ho està fent".






Pere Soler

Molta gent es va saltar el sistema d'inscripcions d'un per colla, nosaltres no, i ens dol això.

Sergio Blázquez

El civisme també és que d'una colla no s'apuntin 20 per una paella. De cara a l'any que ve caldrà fer canvis.

Esther Madrona

Hi hagut gent que ha fet la picaresca d'inscriure 20 persones per una sola colla, i aquesta serà el punt clau per parlar-ne de cara als propers anys i estic segur que la Penya Regalèssia també hi dona voltes per millorar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.