La Floresta, protagonista del 'Línia Directa' exterior amb l'alcaldessa

Una desena de veïns pregunten pel tancament del consultori sanitari, la reforma de Can Llobet, el futur de Sol i Aire i el perill d'incendis


  • Comparteix:

La quarta edició del 'Línia Directa' exterior de Cugat Mèdia ha portat a l'alcaldessa, Mireia Ingla, al barri de La Floresta per passejar pels seus carrers i parlar amb els seus veïns. Entre els temes tractats i que Ingla ha respost, hi ha el tancament del consultori sanitari per la pandèmia, i la seva reobertura parcial posterior; el projecte de la biblioteca del barri; o la reforma de la zona esportiva de Can Llobet. També s'ha parlat d'altres temes d'actualitat del barri com la manca d'habitatge públic; la convivència amb els gossos; la manca de places de P3 per a tots els infants del barri; o el futur del barri de Sol i Aire i el perill constant d'un gran incendi a Collserola.



Al setembre el 'Línia Directa' exterior se centrarà en el districte del Nucli Antic, i al novembre acabarà amb la visita a Les Planes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.