Sant Cugat 'torna a mullar-se' per l'esclerosi múltiple

El salt col·lectiu de la piscina del Parc Central queda anul·lat per un malentès comunicatiu


  • Comparteix:

Francesc Carol i Gemma Aristoy a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' / Foto: Cugat Mèdia

Francesc Carol i Gemma Aristoy a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha tornat a sumar-se a la 29a edició de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' que s'ha celebrat aquest diumenge a les piscines municipals del Parc Central, de la Floresta i de la Rambla Celler. El salt col·lectiu habitual a la piscina del Parc Central s'ha anul·lat per un malentès comunicatiu, segons fonts de l'organització. Tot i això, s'ha pogut participar comprant alguns dels productes a la paradeta. La regidora de Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy, i el regidor de Seguretat i Esports, Francesc Carol, han presidit aquesta jornada solidària.

Per participar en aquesta campanya es pot comprar ampolles d'oli OleAurum als supermercats , que cediran 1 euro per cada ampolla venuda a la campanya. També es pot visitar la seva web on podem fer donatius o comprar productes. Per al moment, la fundació ha recaptat més de 80.000 euros. Aristoy ha assegurat que ''no volia deixar passar aquesta oportunitat perquè Sant Cugat se sensibilitzés i donés aquest espai a aquesta afectació''. Carol ha destacat "l'ajuda que dona l'esport com a pal·liatiu amb les malalties degeneratives i ha incentivat a les persones a recaptar fons contra aquesta causa".








Francesc Carol

Al mateix temps, vinculat amb el 'Mulla't', és una vinculació amb l'esport. L'esport ajuda, en aquest cas, com a pal·liatiu a moltes enfermetats degeneratives

Gemma Aristoy

No volíem deixar passar l'oportunitat que Sant Cugat se sensibilitzés i donés espai a aquesta afectació, a aquesta esclerosi múltiple



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.