Pas endavant en l'aprovació del Pla Director de la Policia Local

El ple també aprova inicialment del Reglament regulador de recompenses i distincions per a la Policia Local


  • Comparteix:

La façana de la Policia Local, a la plaça de la Vila / Foto: Ajuntament

La façana de la Policia Local, a la plaça de la Vila / Foto: Ajuntament

El ple municipal ha donat llum verda a l'aprovació inicial del Pla Director de la Policia Local 2022-2026 amb els vots a favor de l'equip de govern i Junts, i l'abstenció de Ciutadans. El document, redactat per una empresa externa, estableix quin tipus d'estructura seria la ideal per al cos local. El portaveu del grup taronja, Aldo Ciprian, però, ha lamentat que es tracta d'un pla no vinculant, l'execució del qual dependrà, per tant, ''de la voluntat del cap de la Policia Local''. A més, Ciprian també ha exposat que, en relació amb el cos policial, 'hi ha temes més urgents i prioritaris a tractar'.

ESCOLTA-HO


CONSULTA EL PLA DIRECTOR DE LA POLICIA LOCAL 2022

D'altra banda, el ple ha aprovat inicialment per unanimitat el Reglament regulador de recompenses i distincions per al cos policial. Unes distincions que, segons ha explicat el regidor de Seguretat, Francesc Carol, també podran reconèixer determinades accions de membres de l'Ajuntament i la ciutadania.

Ara s'obre un període d'al·legacions per als dos textos i, un cop resoltes, en cas d'haver-n'hi, el ple votarà l'aprovació definitiva dels dos punts.




Francesc Carol

És un Pla Director de la Policia Local que estableix quin tipus d'estructura seria la ideal per a la nostra policia.

Aldo Ciprian

Creiem que és una feina seriosa però que probablement quedarà en paper mullat. Hi ha actuacions més urgents i prioritàries en relació amb la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.