L'Hospital General participarà en un projecte de tecnologies de la salut: Healthcare Living Catalonia

El centre busca el posicionament de Catalunya com a referent en l'àmbit d'aquestes tecnologies


  • Comparteix:

Tecnologia de la salut / Foto: HUGC

Tecnologia de la salut / Foto: HUGC

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) participarà en el projecte Healthcare Living Lab Catalonia, que es desenvolupa en l'àmbit de les tecnologies de la salut i pretén crear una xarxa sanitària de centres mèdics. Algunes de les principals finalitats de l'HUGC són el posicionament de Catalunya com a referent de l'àmbit de les tecnologies de la salut i la promoció del desenvolupament de projectes vinculats a aquestes.

HUGC participarà en el Healthcare Living Catalonia per tal d'adoptar noves tecnologies dels diferents agents del sector sanitari, promoure una infraestructura col·laborativa per l'intercanvi d'informació en la investigació de les tecnologies en l'àmbit de la salut i col·laborar amb institucions públiques i privades per impulsar el desenvolupament d'aquestes tecnologies, entre d'altres.

Actulament, Quirónsalut està desplegant una gran quantitat de projectes d'investigació al llarg de tot el territori espanyol i molts dels seus centres són pioners en diferents especialitats com l'oncologia, cardiologia, endocrinologia, ginecologia i neurologia, entre d'altres.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.