L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament es manté oberta tots els matins d'agost

Les OAC dels districtes de Mira-sol, la Floresta i les Planes tanquen durant l'agost


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'OAC de l'Ajuntament / Foto: Lali Puig (Ajuntament de Sant Cugat)

Imatge d'arxiu de l'OAC de l'Ajuntament / Foto: Lali Puig (Ajuntament de Sant Cugat)

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a l'Ajuntament, romandrà oberta durant tot l'estiu, amb el mateix horari de juliol: els matins de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h. En canvi, les OAC dels districtes, a Mira-sol, la Floresta i les Planes, tanquen tot l'agost. L'1 de setembre reobriran les de Mira-sol i la Floresta en el seu horari habitual, mentre que la de les Planes ho farà el dilluns 5 de setembre.

OAC:
  • L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) situada a l'Ajuntament (plaça de la Vila) romandrà oberta tot l'estiu fins el nou de setembre seguint l'horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dissabtes de juliol i setembre de 9 a 13 h (només Registre) i a l'agost tancat.

  • Les OAC de Mira-sol, la Floresta i les Planes tanquen al mes d'agost i durant juliol atendran en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 10 a 14 h. L'OAC Mirasol i la Floresta reobriran en l'horari habitual l'1 de setembre i a les Planes es reprendrà l'atenció al públic el cinc de setembre.


  • Per fer-hi qualsevol tràmit es requereix cita prèvia, que es pot demanar a través del telèfon gratuït 010 (900 104 941 des de mòbil o des de fora del municipi) o des d'aquest enllaç. Des del consistori recorden que la majoria de tràmits es poden fer telemàticament a la seu electrònica de l'Ajuntament.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.