Engega una campanya per conscienciar sobre la recollida d'excrements

El projecte 'M'agrada passejar, però no m'agrada trepitjar' és una iniciativa sorgida dels Pressupostos Participatius 20-21


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa en marxa una campanya per sensibilitzar a la gent amb mascotes sobre la necessitat de recollir els excrements. El projecte va ser votat per la ciutadania als Pressupostos Participatius 2020-2021. Més enllà de la part comunicativa la campanya compta amb la participació dels Agents Cívics, que aquests dies han estat repartint bossetes compostables i ampolles d'aigua per netejar l'orina.

La campanya s'anomena 'M'agrada passejar, però no m'agrada trepitjar' i consisteix en la instal·lació d'unes banderoles als parcs on passa més gent amb gossos per conscienciar sobre les bones pràctiques amb les mascotes. La tinent d'alcaldia de cultura i presidenta del consell de barri del Centre Est, Esther Madrona, explica que la intenció era donar totes les eines necessàries a la ciutadania. "És una acció molt senzilla que es basa en la conscienciació i en intentar posar les coses encara més difícils a qui no té un comportament cívic. Crec que sí que és cert que hi ha molta gent que és cívica i quan treu a passejar el seu gos recull tots els excrements i també neteja l'orina amb aigua i sabó, però també hi ha gent que no ho està fent". Cometre aquestes infraccions està penat amb una multa de 100 euros.

A més de les banderoles, els Agents Cívics han estat repartint bosses per recollir les caques i ampolles d'aigua per netejar l'orina, amb mosquetó inclòs per poder-les dur penjades còmodament.




Esther Madrona

És una acció molt senzilla que es basa en la conscienciació i en intentar posar les coses encara més difícils a qui no té un comportament cívic. Crec que sí que és cert que hi ha molta gent que és cívica i quan treu a passejar el seu gos recull tots els excrements i també neteja l'orina amb aigua i sabó, però també hi ha gent que no ho està fent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.