Protecció Civil activa l'alerta Inuncat per pluges intenses aquest dijous

A partir de la tarda de dijous s'esperen tempestes generalitzades acompanyades de fenòmens de temps violent


  • Comparteix:

Un carrer de Sant Cugat mullat per la pluja / Foto: Cugat Mèdia

Un carrer de Sant Cugat mullat per la pluja / Foto: Cugat Mèdia

Protecció Civil ha activat aquest dijous l'alerta del Pla Inuncat per la previsió de pluges a diferents punts del país, també a Sant Cugat, a partir del migdia i fins la nit. Les pluges podran anar acompanyades de tempesta i fenòmens de temps violent. Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució, sobretot en les activitats a l'aire lliure.

D'altra banda, el servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha publicat aquest dijous al matí un avís de xàfecs intensos, que podran superar els 20l/m2 minuts a tot Catalunya i especialment a les comarques centrals, vallesos i comarques gironines a la tarda.

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per aquest episodi, i també en les activitats a l'aire lliure. En aquest sentit, avisa que cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s'esperen intensitats i acumulacions més importants.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.