Paperinski tanca la botiga i fa el pas al comerç digital

La responsable de l'establiment deixa el negoci per jubilació després de 37 anys al capdavant


  • Comparteix:

Imatge de les dues responsables de Paperinski / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de les dues responsables de Paperinski / Foto: Cugat Mèdia

La papereria Paperinski tanca la botiga del carrer de Xerric després de 37 anys a la ciutat. Com ha avançat el 'Tot Sant Cugat' i ha confirmat Cugat Mèdia, la seva responsable, Maria Isabel Sánchez, es jubila i deixa el negoci en mans de la dissenyadora de l'establiment, que seguirà oferint els productes propis del comerç a través d'Internet.



"Ja estic bastant cansada i veig que es necessita fer molts canvis", ha explicat a Cugat Mèdia Sánchez. Aquests canvis vindran, una vegada es jubili Sánchez, de la mà de Verònica Vall, que agafa les regnes per oferir els productes propis i personalitzats de Paperinski a través d'una botiga en línia.

De fet, segons ha avançat Vall, la intenció també és poder oferir aquests productes dissenyats i personalitzats des de Paperinski a altres botigues físiques.

Això sí, l'establiment del carrer de Xerric, que és de lloguer, tanca. Per Sánchez, han estat 37 anys durant els quals s'ho ha passat "molt bé" i ha vist créixer diferents generacions de santcugatencs.




Maria Isabel Sánchez

Estic bastant cansada i veig que es necessita un 'revolution' i fer molts canvis. La botiga continuarà on line per a tots els productes que fem nosaltres.

Verònica Vall

A través de les xarxes i intentarem actualitzar la web, per a les comandes sobretot. Potser mirem d'agafar un altre punt físic, però que no sigui nostre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.