En marxa la vacunació de la quarta dosi de la Covid-19 i de la grip al CAP Valldoreix

Les persones majors de 80 anys que estan cridades a posar-se les vacunes reben un SMS amb la citació


  • Comparteix:

La campanya de vacunació de la quarta dosi contra la Covid-19 i de la grip ha començat aquesta setmana als CAP de Sant Cugat. Està dirigida a persones majors de 80 anys, o que fan els 80 anys enguany. I si ho volen, se'ls administren les dues vacunes al mateix moment, tal com ja es va fer l'any passat. Els CAP de la ciutat ha enviat un SMS a aquelles persones que estan cridades a rebre les vacunes amb la citació, però recorden que qui no l'hagi rebut pot anar a demanar cita al seu Centre d'Atenció Primària de referència, o dirigir-s'hi davant de qualsevol dubte.

La directora del CAP Valldoreix, Montse Gavagnach, ha recordat la importància que la gent gran rebi totes dues vacunes, ja que els pacients més grans fan menys resposta immunològica amb la Covid-19 "i, probablement, ja estan perdent la immunitat". Pel que fa a la grip, la metgessa ha apuntat que s'espera que hi hagi un rebrot aquest any, arran de l'absència de mascaretes i pel que s'ha vist que ha passat a l'hemisferi sud.

Jaume Cardús és una de les persones que ha anat a vacunar-se al CAP Valldoreix, i ha comentat que ja va passar la Covid-19 de manera lleu. "M'he posat totes les vacunes i no he tingut cap reacció, que jo sàpiga", afirmava. Quant a vacuna de la grip, ha assegurat que fa molts anys que se la posa i que té la sensació que li ha anat bé perquè no ha agafat "gripassos" en tots aquests anys.

Al CAP Valldoreix, i als altres dos de Sant Cugat, ara només vacunen de la Covid-19 amb la dosi de record. Les persones que vulguin vaccinar-se per primera vegada han d'anar a un centre de vacunació massiva.




Montse Gavagnach

Els pacients més grans fan menys resposta immunològica amb la covid i, probablement, ja estan perdent la immunitat. Pel que fa a la grip, esperem que hi hagi un rebrot aquest any, per l'absència de mascaretes i pel que sabem que ha passat a l'hemisferi sud.

Jaume Cardús

M'he posat totes les vacunes i no he tingut cap reacció, que jo sàpiga. La vacuna de la grip, ja fa molts anys que me la posen, i tinc la sensació que m'ha anat bé perquè no he agafat "gripassos" en tots aquests anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.