Vinne es presenta per bastir ponts entre les entitats socials i les empreses

La fundació santcugatenca s'ha presentat aquest dijous al SC Trade Center amb Àlex Roca i Eloi Planes com a ponents


Temes relacionats

La fundació Vinne es dona a conèixer aquest dijous en un acte al Trade Center ( 4/oct/22)

Lluïsa Espín (Vinne): 'L'objectiu és acabar l'any amb 50 entitats socials a la plataforma' (15/mai/22)


  • Comparteix:

Més de 150 persones han assistit a la presentació de Vinne, la fundació santcugatenca que crea ponts entre les entitats socials i les empreses. Neteja, bugaderia, càtering, missatgeria, pintura industrial, jardineria, confecció i decoració ambiental són alguns dels serveis que ofereixen les entitats vinculades a Vinne. L'acte, que ha tingut lloc aquest dijous al SC Trade Center, ha comptat amb la participació de l'esportista i 'speaker' motivacional Àlex Roca, i del president executiu de Fluidra, Eloi Planes. Tots dos han explicat, des de diferents perspectives, la seva experiència amb la diversitat funcional o les 'altres capacitats'.

L'esportista i també ambaixador del FC Barcelona té paràlisi cerebral i pateix una discapacitat física del 76%, però això no li ha impedit assolir tot allò que s'ha proposat, com, per exemple, finalitzar la Titan Desert 2019. Una cursa que Roca defineix, metafòricament, com la seva pròpia vida, per les dificultats que suposa i, a la vegada, l'instint de continuar i mirar sempre endavant que li desperta.

La trobada també ha comptat amb la periodista Sheila Alen i l'actor Quim Llisorgas com a presentadors de l'esdeveniment.

Una fundació sense ànim de lucre

La presidenta de Vinne, Eulàlia Planes, ha explicat a Cugat Mèdia que la fundació va néixer de la necessitat de "reduir la distància excessiva entre les entitats socials i les empreses". En aquest sentit, Planes està convençuda que aquestes entitats poden aportar la mateixa qualitat i professionalitat a les empreses que qualsevol altre proveïdor i que, per tant, només cal crear ponts entre uns i altres.

Per la seva banda, la directora de la fundació, Lluïsa Espín, ha destacat el compliment de l'objectiu d'aconseguir 50 empreses vinculades amb Vinne. De cara als pròxims mesos, Espín ha explicat que l'objectiu és vendre el màxim de lots de nadal per seguir creixent.




Eulàlia Planes

Ens vam adonar que existia un gap molt important entre les entitats socials i les empreses. El que intentem és apropar les entitats socials i les empreses, ensenyant-los que poden fer els mateixos serveis, professionals, de qualitat, igual que una empresa convencional.

Lluïsa Espín

Venen les nostres entitats que ens han portat els productes que elaboren. Tenim el suport de les hostesses, que és una de les tasques que fan les entitats, i per altra banda hem convocat empresaris de tot arreu per sensibilitzar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.