Consulta les afectacions en el trànsit d'aquest diumenge per La Cursa de RAC1

Un tram del Pla del Vinyet queda tallat durant el matí i el recorregut s'anirà reobrint en funció del pas dels corredors


  • Comparteix:

Imatge de les samarretes de la 7a edició de la cursa / Foto: Ajuntament

Imatge de les samarretes de la 7a edició de la cursa / Foto: Ajuntament

La Cursa de RAC1 provoca aquest diumenge alteracions en el trànsit de la ciutat. Principalment, el Pla del Vinyet, entre la plaça de Gabriel Ferrater i el carrer de Cèsar Martinell, quedarà tallat als vehicles entre les 6 i les 14 h. La resta de carrers afectats pel recorregut s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels corredors. La previsió és que les restriccions a carrers afectin entre les 8 i les 12 h.




La 7a edició de la Cursa de RAC1 aterra aquest diumenge a Sant Cugat amb un recorregut circular de cinc quilòmetres que passarà pels llocs més emblemàtics de la ciutat com Torre Negra, el Monestir, edificis modernistes, el Mercat Vell, el Teatre-Auditori i el camp de golf, entre d'altres. La sortida i l'arribada tindran lloc a l'avinguda del Pla del Vinyet. Allà mateix, al parc de l'Arborètum, s'habilitaran fonts instal·lades per Sorea per als corredors, que també es podran dutxar a les instal·lacions del PAV3.

El servei de bus també es veurà afectat per la cursa:
  • Les línies L1, L2 i L3 es desviaran pel carrer Cèsar Martinell de les 6 a 14 h.
  • La línia L8 desviarà el seu recorregut per Av. Torreblanca - Rbla. Del Celler també de 6 a 14 h.
  • Les dues parades afectades (Pla del Vinyet / Elies Rogent) quedaran anul·lades.

  • Les inscripcions estan obertes fins aquest dimarts. El material de la cursa com el dorsal, el xip i la samarreta es pot recollir al Teatre-Auditori entre el 14 i el 16 d'octubre en l'horari següent:
  • Divendres 14, de 15 a 20 h
  • Dissabte 15, de 10 a 20 h
  • Diumenge 16, de 7.30 a 9 h (només per als participants residents fora de la comarca del Barcelonès i Vallès Occidental)


  • Per facilitar la mobilitat dels participants, l'Ajuntament habilitarà un servei gratuït de bus llançadora entre l'aparcament dissuassori de l'avinguda de les Roquetes fins al centre. Els autobusos tindran una freqüència de pas de cada 20 minuts entre les 7 i les 12 hores.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.