Un arbre solidari ple de fotos recaptarà fons per a la investigació de malalties infantils

'L'arbre que volia veure món' s'instal·larà durant la Festa de Tardor i destinarà la recaptació a l'Hospital Sant Joan de Déu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa de Tardor / Foto: Ateneu Santcugatenc

Imatge d'arxiu de la Festa de Tardor / Foto: Ateneu Santcugatenc

Les santcugatenques Rosa Maria Cabanes i Montse Moral són les responsables del projecte solidari 'L'arbre que volia veure món', una iniciativa que té com a objectiu recollir fons per la investigació de malalties infantils a l'Hospital Sant Joan de Déu. La proposta, que arriba emmarcada en la Festa de Tardor, anima als infants i adults que ho vulguin pengin fotografies dels seus viatges en un plataner que s'ha habilitat per aquesta activitat. Les instantànies es podran penjar entre aquest dissabte de 9 h a 21 h i diumenge de 10 h a 13 h als Jardins de l'Hort de l'Abat.

En declaracions a Cugat Mèdia, Moral ha explicat que la idea d'aquest projecte va sorgir arran d'un conte que va escriure el net de Cabanes, Sergi Vea, quan tenia 9 anys, que narrava la història d'un arbre que volia viatjar, però com que no tenia cames el protagonista li portava instantànies dels llocs que visitava.

El preu simbòlic per participar en l'activitat és de 5 euros per fotografia. Moral ha explicat que els agradaria que l'arbre quedés recobert com a mínim amb unes 100 imatges. "D'aquesta manera podrem crear una bona guardiola juntament amb els donatius que estem rebent de la campanya en línia que hem fet des de l'Hospital Sant Joan de Déu", ha comentat.


Montse Moral

A vegades, amb la imaginació dels nens, tot es pot arreglar, i complir els somnis. Va pensar (la Rosa Maria Cabanes), en traslladar aquest missatge fent un arbre solidari a Sant Cugat i que els nens i pares que vulguin ens portin fotografies dels viatges o de les vacances i que per penjar la foto ens facin un donatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.