La Festa de Tardor treu el teixit associatiu de Sant Cugat al carrer

La gran festa de les entitats té lloc aquest cap de setmana al centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una activitat de la Festa de Tardor / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una activitat de la Festa de Tardor / Foto: Cugat Mèdia

La 47a Festa de Tardor torna aquest cap de setmana per omplir Sant Cugat de música, esport i cultura popular. Durant tot el cap de setmana hi ha programades una vintena d'activitats gratuïtes per a tots els públics, com la pedalada popular, la ballada de gegants o una jornada de música jamaicana. La programació de la festa de les entitats de la ciutat s'ha engegat aquest dimecres amb una taula rodona sobre habitatge a la Casa de la Cultura per reflexionar sobre el lema d'aquest any: 'Sant Cugat ciutat integradora que aculli a tothom, i no expulsi a ningú'.

CONSULTA TOT EL PROGRAMA

Les activitats continuen aquest divendres amb la presentació del llibre 'Des de dins de mi', una autobiografia que Lluís Maria Xirinacs va escriure a la presó de Carabanchel l'any 1975. La presentació té lloc a l'Ateneu a les 19 h.

Ja al cap de setmana hi ha programades una vintena d'activitats gratuïtes per a tots els públics. Dissabte a les 11 h es donarà el tret de sortida a la pedalada popular, amb un recorregut de 9 quilòmetres que recorreran principals parcs urbans de Sant Cugat. El mateix dia, la plaça Octavià s'omplirà de cultura popular, amb actuacions de capgrossos, caparrots i bastoners i una ballada de l'escola de dansa i gitanes del Grup Mediterrània, de l'Esbart de Sant Cugat i danses típiques de Bolívia. També hi tindrà lloc la trobada de bèsties infantils i joves, organitzada pels Diables de Sant Cugat. A més, la plaça de l'U d'Octubre acull la mostra de gimnàstica rítmica i una jornada de 12 hores de música jamaicana.

Diumenge és el dia gros per a les associacions de la ciutat, amb la Fira d'Entitats. El mateix dia hi haurà més cultura, amb actuacions dels Geganters de Sant Cugat i dels Castellers de Sant Cugat, així com d'Aula de So i el Cor Infantil i una ballada de sardanes. A banda de les activitats a l'aire lliure, la Casa de Cultura acollirà un assaig obert de 'Pedra i sang', una xerrada sobre hàbits saludables i una mostra de gimnàstica rítmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.