La presentació dels equips del Mira-sol, marcada per l'endarreriment del canvi de gespa

L'arranjament de l'equipament tindrà lloc quan acabi la temporada


Temes relacionats

Les obres de construcció de l'edifici de La Mirada començaran al gener (21/oct/22)


  • Comparteix:

La renovació de la gespa del camp de futbol de Mira-sol, prevista per aquest novembre, s'ajorna fins al juny de 2023. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ho ha avançat al programa 'Línia Directa' de Cugat Mèdia i ho ha confirmat el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, aquest divendres en la presentació de la temporada de l'entitat. La impossibilitat de reubicar els equips del club mirasolenc en altres equipaments de la ciutat ha provocat aquesta decisió. 32 equips integren la nova temporada del club mirasolenc amb més de 330 jugadors i jugadores que han desfilat pel camp. L'acte també ha servit de reconeixement a la jugadora del FC Barcelona B Esther Laborde, sorgida del planter mirasolenc.

El procés de renovació de la gespa va iniciar-se amb el retard de la licitació i amb l'agost com a data inicial de les obres. Aquesta es va modificar perquè l'Ajuntament i el club van valorar "els inconvenients que aquestes obres suposaven sobre l'activitat del club" en un comunicat conjunt a finals de juliol. El novembre era la nova data escollida per a les dues parts.

Finalment, l'inconvenient de reubicar els equips del club mirasolenc en un altre equipament ha fet que es posposi a juny de l'any vinent, aprofitant que no hi ha activitat esportiva. En tot cas, el president verd-i-negre, Joan Salabert, ho veu amb optimisme: "Tinc el compromís per part de l'Ajuntament que s'instal·larà la gespa, però no era possible és encaixar-ho a mitja temporada".

Més de 300 futbolistes

La presentació dels equips ha servit per veure els integrants de tot el club amb 21 equips masculins, set femenins, un de veterans i el de diversitat funcional. Aquesta és la primera vegada que el club verd-i-negre té representació en totes les categories femenines.

Una de les màximes representants d'aquesta tasca amb el futbol femení és la jugadora del Barça B Esther Laborde, que ha rebut una samarreta de l'entitat i s'ha fet una fotografia amb totes les integrants de la secció femenina.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha posat en valor el paper central que ocupa el Mira-sol Baco en la vida social del districte. "És un barri que cada dia és més gran i necessitem llocs on socialitzar, on les famílies i els infants puguin conèixer altra gent", ha dit. A banda d'Ingla, també han assistit a la trobada el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, així com el regidor José Gallardo i el portaveu de Cs, Aldo Ciprian.




Joan Salabert

Tinc el compromís de l'Ajuntament que s'instal·larà la gespa. No era possible fer-ho a meitat de temporada.

Mireia Ingla

El club, l'escola i el casal són el centre neuràlgic de Mira-sol, un barri cada dia més gran. Necessitem llocs on socialitzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.