El color lila tenyeix Sant Cugat contra l'alzheimer

La tercera edició d'aquesta iniciativa ha tingut el punt de sortida al parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Imatge d'abans del tret de sortida al Parc Can Vernet  / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'abans del tret de sortida al Parc Can Vernet / Foto: Cugat Mèdia

L'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA) ha celebrat aquest diumenge la tercera edició de la caminada contra aquesta malaltia. La 'Memory Marxa' ha tenyit de color lila els carrers de Sant Cugat amb un gran nombre de participants per lluitar contra l'alzheimer. El punt de sortida ha estat el parc de Can Vernet amb tres recorreguts a completar segons l'elecció dels participants acompanyats per un guia.

L'itinerari més curt ha anat fins a la Casa de Les Petxines amb un recorregut de 2,31 km. El segon itinerari fins a Can Bell amb 7,5 km, i el tercer, el més llarg, amb 11,7 km que ha anat pel Camí de Justícia. Tots tres itineraris han acabat al mateix punt de sortida on ha iniciat la marxa. A més, qui ha volgut ha pogut fer la marxa nòrdica.

La presidenta de l'associació, Ana Fitó, s'ha mostrat molt satisfeta amb el nombre de participants que no només han estat gent de l'associació, sinó gent que ha vingut a fer a esport i s'ha conscienciat de la realitat de l'alzheimer: "Molt contents perquè tenim un públic que una part és de l'associació, però hi ha una altra part que és diferent. Aquest públic és dels que els hi agrada fer esport. Aleshores quan fas aquestes accions i consciències aquella gent que potser no tenen cap problema en aquest moment, sigui a la família o a casa seva, que ningú està lliure que ens passi en algun moment i és molt important aquesta conscienciació ciutadana".

L'objectiu de la caminada s'ha complert amb escreix amb aquelles persones que no han patit de prop l'alzheimer. Participar en aquesta iniciativa ha tingut un cost de 15 euros per persona que ajudarà a obtenir recursos en futur pròxim.


Ana Fito

Molt contents perquè tenim un públic que una part és de l'associació, però hi ha una altra part que és diferent. Aquest públic és dels que els hi agrada fer esport. Aleshores quan fas aquestes accions i consciències aquella gent que potser no tenen cap problema en aquest moment, sigui a la família o a casa seva, que ningú està lliure que ens passi en algun moment i és molt important aquesta conscienciació ciutadana



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.