Set docents de Medicina de la UIC, premiats per la seva 'excel·lència professional'

El col·legi de Metges de Barcelona valora la feina durant la pandèmia de la professora i cap del servei de Malalties Infeccioses de la Mútua Terrassa,


  • Comparteix:

Fotografia de família dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona / Foto: UIC

Fotografia de família dels Premis a l'Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona / Foto: UIC

El col·legi de Metges de Barcelona premia per la seva excel·lència professional a set docents de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya. Entre aquests està la professora i cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, Esther Calbo, qui durant la pandèmia va destacar pel seu pla d'integració i adaptació de tots els serveis disponibles a l'hospital per fer front a les necessitats que anaven sorgint. També va formar part del comitè d'experts per la transformació del Sistema Públic de Salut de Catalunya impulsat per la Generalitat.

A més de Calbo, han estat premiats els docents del Grau de Medicina Rafael Azagra; Rafael Fernández; i Maria Victòria Farré. També han reconegut els docents del Màster de Gestió Sanitària Mireia Sans; Josep Comín; i Josep Antoni Ramos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.